Tarina
Resaco, eli Remote Sales Company, syntyi vastauksena markkinoiden kaipuuseen digimarkkinointikumppanista, joka ymmärtää syvällisesti kasvua sekä johtoryhmätason strategisen ajattelun.

Alusta asti yrityksen tavoitteena on ollut mullistaa perinteiset käsitykset digimarkkinoinnista tarjoamalla asiakkailleen pitkäjänteisiä ja todistettavasti tuloksellisia strategioita.

Vuonna 2024 Resaco on asettanut tavoitteekseen kansainvälistymisen. Lue Resacon missiosta, visiosta sekä tulevaisuuden suunnitelmista lisää alla.
Kuva: Vasta-aloittanut yrittäjä keväällä 2022

2022 - Resaco perustetaan

Resaco tulee sanoista Remote Sales Company. 

Resacon perustajalla, Olli Juneksella on paljon kokemusta kasvuyhtiöissä myynnin- ja markkinoinnin johtamisen parissa. Resacon liiketoimintasuunnitelmassa tammikuussa 2022 ideana oli tarjota myynnin valmennusta digimarkkinoinnista kasvua hakeville yrityksille. 

Yrityksestä ei ollut tarkoitus tulla koskaan digimarkkinointitoimistoa. Digimarkkinoinnin ala on huonokatteinen, täynnä isoja egoja ja jopa suoranaista valehtelua asiakkaille.

Muutaman kuukauden digimarkkinoinnin kumppanien etsinnän jälkeen selvisi, että markkinoilla ei ole digimarkkinoinnin toimijaa, joka ymmärtäisi johtoryhmätason ajattelua ja kasvua oikeasti.

Oli kehitettävä palvelu itse.

Kuva: Olli Junes ja Henni Nurminen Digimarconissa Amsterdamissa 2023

Hennin Nurmisesta Resacon toinen perustajaosakas

Henni Nurminen tulee mukaan Resacon toimintaan toiseksi founderiksi.

Hennillä on kokemusta Googlen maksetun mainonnan konsultoinneista tuhansista yrityksistä. Hän havaitsi, että digimarkkinoinnin markkinassa on tarvetta toimijalle, joka projektimyynnin ja kampanjoinnin sijaan pystyy katsomaan pitkällä aikajänteellä ja olemaan asiakkaalle strateginen kumppani.

Resacon digimarkkinoinnin tiimiä aletaan kasaamaan ja palvelua kehittämään seuraavien teemojen pohjalta:

  1. Miten rakennamme raportiikan, jolla pystymme lisäämään myyntiä todistettavasti?
  2. Miten palvelu toisi asiakkaidemme bisnekseen epäreilua kilpailuetua ja arvoa?
Kuva: Resacon kinkerit eli kick-offit Rovaniemellä toukokuussa 2023

2023 - Resacon perustaa vahvistetaan ja porukka kasvaa

2023 vuosi oli Resacolle perustan vahvistamisen vuosi. Emme satsanneet myynnin kasvuun. Tästä huolimatta teimme 60% kasvun liikevaihdossa (262te -> 419te).

Pidämme tätä hyvänä, koska uusmyyntiä ei Resacolla ollut. Kaikki asiakkaat tulivat suosittelun kautta.

Vuonna 2023, 9%:n liikevoitto on digimarkkinoinnin toimialan keskiarvo, johon olemme tyytyväisiä.

On muistettava, että teimme sen samaan aikaan, kun tuplasimme henkilöstön, säilytimme kannattavuuden, sekä investoimme kasvuun ja kehitykseen ilman ulkoista rahoitusta tai aktiivista myyntiä.

Kuva: Resacon helmikuun kinkerit Rovaniemellä helmikuussa 2024

Vuosi 2024 on kasvun vuosi

Kahden vuoden perustan, prosessien ja pohjien rakentamisen jälkeen - vuosi 2024 on kasvun vuosi. Myynti laitettiin käyntiin tammikuussa 2024.

Tänä vuonna Resaco tulee kasvamaan useilla uusilla ammattilaisilla sisällöntuotannon, maksullisen mainonnan, asiakkuuspäälliköiden ja tuotannon päälliköiden osa-alueilla. Emme aio kasvaa tuotannon ja asiakaskokemuksen kustannuksella, vaan myynti ja rekryt sopeutetaan tuotannon kapasiteetin mukaan.

Vuonna 2024 rakennamme perustan Resacon kansainvälistymiselle.

Kuva: Resacon jengi ja asuinpaikat kirjoitushetkellä (15.3.2024)

Resacon tulevaisuus - kansainvälistyminen

Resacon visiona on olla maailman parhain etätyöympäristö. Työskentelemme jo kolmella eri aikavyöhykkeellä ja seitsemällä eri paikkakunnalla.

Missio on olla myynnillisen digimarkkinoinnin markkinajohtaja. 

Digimarkkinoinnin kehitys ja muutosvauhti nopeutuu. Viimein vanha aikansa nähnyt tuhoutuu ja syntyy uutta. Se on markkinataloutta.

Teemme Resacolla työmme jo kansainvälisellä tasolla. Se ei riitä, sillä aiomme tulla siinä mitä teemme - maailman parhaimmiksi.

Hyppää remmiin, sillä tämä juna vie oikeaan suuntaan.

Haluatko liittyä menestyvien
asiakkaidemme joukkoon?

Me emme jätä tarjousta yhteistyöstä, jos emme ole täysin varmoja, että onnistumme. Siksi kannattaa ottaa yhteyttä ja kokeilla.