Yhteydenotto tositarkoituksella

Älä hikoile enää hallituksen edessä.

Lopeta selittely ja laitetaan homma kuntoon.
Ota yhteyttä, soita tai varaa aika etätapaamiselle.
Henkilöstö

Ota yhteyttä

Me ollaan täällä

Olli Junes
🇫🇮🇬🇧🇸🇪
CEO, Head of Sales
Founder
olli.junes@resaco.fi +358 45 671 7116 Linkedin

Olli on Resacon perustaja. Yli 10 vuoden kokemus myynnistä ja markkinoinnista useissa kasvuyhtiöissä eri rooleissa. Vahvuudet: myyntiprosessit, arvomyynti ja liidien generointi.

Henni Nurminen
🇫🇮🇬🇧
Account Director
Co-Founder
henni.nurminen@resaco.fi +358 50 368 6547 Linkedin

Henni on Resacon perustajaosakas. Vastaa Resacon asiakkuuksista ja yhdistää strategisen ja operatiivisen toiminnan: pitää huolta asiakkaista sekä kehittää prosesseja, strategioita ja toimintamalleja.

Meri Riskilä
🇫🇮🇬🇧
Administrative Manager
Hallinto, talous, laskutus & HR
meri.riskila@resaco.fi +358 40 050 1572 Linkedin

Meri vastaa Resacon henkilöstö- ja taloushallinnosta, rekrytoinneista sekä kansainvälistymisen pohjan rakentamisesta. Meri on upea tyyppi. Hän huomioi työkaverit ja asiakkaat sekä pitää suurien kokonaisuuksien langat tarkasti käsissä.

Niklas Lingner
🇫🇮🇬🇧
Account Manager
niklas.lingner@resaco.fi +358 44 055 1995 Linkedin

Niklas on asiakkuuspäällikkönä Resacolla. Hän on visionäärinen myyntiä ymmärtävä markkinoinnin osaaja. Miellyttävä tyyppi ja huikea ammattilainen!

Kuutti Heikkilä
🇫🇮🇬🇧
Account Manager
kuutti.heikkila@resaco.fi +358 40 844 6551 Linkedin

Kuutti on kaiken taitava generalisti ja asiakkuuspäällikkönä Resacolla. Älä haasta häntä kestävyysurheilussa, saatat jäädä kakkoseksi.

Päivi Tölli
🇫🇮
Technical SEO & Content Production Manager
paivi.tolli@resaco.fi +358 50 557 4335 Linkedin

Päivi on kokenut teknisen hakukoneoptimoinnin ammattilainen. Hän tuottanut satoja myyntiländäreitä eikä hänen kohdallaan voi ylisanoja säästellä. Päivin omasta mielestään hän tekee "seo-juttuja", mutta Ollin mielestä hän on SEO-jumala.

Juho Kemppainen
🇫🇮🇬🇧
Digital Marketing Specialist
juho.kemppainen@resaco.fi +358 50 479 9503 Linkedin

Datavetoinen maksullinen mainonta ja analytiikka ovat Juhon heiniä. Hän tuntee kaikki alan työkalut ja on digimarkkinoinnin kokenut generalisti. Juho on yhteisön rakentaja ja tärkeä henkilö Resacon etätyökulttuurin kehittämisessä.

Essi Rajala
🇫🇮🇬🇧
Digital marketing specialist
essi.rajala@resaco.fi +358 50 331 4572 Linkedin

Satojen eri toimialoilla toimivien yrityksen digimarkkinointikonsulttina toiminut Essi vastaa Resacon maksullisesta mainonnasta ja analytiikasta. Essi on aurinkoinen hyvänmielentuottaja - Resacon sydän.

Tinka Markkinen
🇫🇮🇬🇧
Content specialist
tinka.markkinen@resaco.fi Linkedin

Tinka on Resacon "the" sisällöntuottaja. Hän tuottaa upeita, myynnilisiä ja konvertoivia sisältöjämme asiakkaillemme säännöllisesti. Tinka on tehokas ja täsmällinen tyyppi.

Jesse Mäenpää
🇫🇮🇬🇧
SEO & Content specialist
jesse.maenpaa@resaco.fi +358 50 336 9945 Linkedin

Jesse on taitava generalisti ja työskentelee Resacolla sisällöntuotannon ja hakukoneoptimoinnin parissa. Ilmajoen lupaus maailmalle. 

Joona Penttilä
🇫🇮🇬🇧
Web developer
joona.penttila@resaco.fi +358 40 835 5751 Linkedin

Joona on kokenut wordpress-, ylläpito- ja sivuston nopeusosaaja. Hän vastaa Resacon uusien ja nykyisen verkkosivujen devaamisesta, tietoturvasta ja ylläpidosta.

Antton Eskola
🇫🇮🇬🇧
Sales Manager
antton.eskola@resaco.fi +358 50 340 2109 Linkedin

Antton vastaa Resacon myynnistä ja uusasiakashankinnasta. Jos kuulut kohderyhmään, voit odottaa yhteydenottoa Anttonilta. Kannattaa vastata, sillä hän on hyväntuulinen, ahkera ja herrasmies.

Tiia Lehtisalo
🇫🇮🇬🇧
Senior Sales Development Representative
tiia.lehtisalo@resaco.fi +358 50 355 5535 Linkedin
Tiia on Senior SDR Resacolla. Tiialla on BBA-tutkinto kansainvälisestä liiketoiminnasta ja hän on tehnyt sdr-työtä kv-markkinaan tuloksekkaasti. Tiian puhelut lähtevät Barcelonasta.
Joonas Sarkkinen
🇫🇮🇬🇧
Junior Sales Development Representative
joonas.sarkkinen@resaco.fi +358 50 308 1914
Joonas on maailmancup-tason kilpahiihtäjä ja vasta valmistunut markkinoinnin tradenomi. Kilpaurheilu-uran ohella Joonas toimii Resacolla osa-aikaisena SDR:nä.
Haluatko liittyä menestyvien
asiakkaidemme joukkoon?

Me emme jätä tarjousta yhteistyöstä jos emme ole täysin varmoja että onnistumme. Siksi kannattaa ottaa yhteyttä ja kokeilla.