Yhteydenotto tositarkoituksella

Älä hikoile enää hallituksen edessä.

Lopeta selittely ja laitetaan homma kuntoon.
Ota yhteyttä, soita tai varaa aika etätapaamiselle.
Henkilöstö

Ota yhteyttä

Me ollaan täällä

Olli Junes
🇫🇮🇬🇧🇸🇪
CEO
Founder
olli.junes@resaco.fi 045 671 7116 Linkedin

Olli on Resacon perustaja. Hän asuu Rovaniemellä ja liikkuu luonnossa valokuvaten ja treenaten. Hän rakastaa syvällisiä keskusteluja. Työkontekstissa hän on kyseenalaistaja koska kaikki alalla on jo keksitty. Keskisttyy uuden luomiseen.

Henni Nurminen
Account Director
Co-Founder
henni.nurminen@resaco.fi 050 368 6547 Linkedin

Henni on perustajaosakas ja vastaa asiakkuuksista Resacolla: kehittää prosesseja, strategioita sekä koordinoi tehtäviä Resacon tiimin kanssa. Hän on digimarkkinoinnin generalisti ja hahmottaa kokonaisuudet nopeasti. Henni rakastaa matkustaa ja tutkia maailmaa ja tekee töitä Barcelonasta.

Aino-Maria Junes
Administration & invoicing
Co-Founder
ainomaria.junes@resaco.fi 040 070 2564 Linkedin

Aino Resacon perustajaosakas. Hän hoitaa Resacon talouden, laskutuksen, palkat ja kirjanpidon. Jos saat puhelun meiltä, saat sen todennäköisesti Ainolta.

Essi Rajala
Digital marketing specialist
essi.rajala@resaco.fi 050 331 4572 Linkedin

Essi on aurinkoinen hyvänmielentuottaja - Resacon sydän. Maksullisen mainonnan tekemisen lisäksi, Essin sydäntä lähellä on Marvin-koira. He kumpikin asuvat Barcelonan auringon alla.

Päivi Tölli
Technical SEO & Content Production Manager
paivi.tolli@resaco.fi 050 557 4335 Linkedin

Päivin kohdalla ylisanoja ei voi säästellä. Päivin omasta mielestään hän tekee "seo-juttuja" mutta Ollin mielestä hän on SEO-jumala. Päivi liikkuu kameran kanssa luonnossa liikkuen ja asuu Rovaniemellä. Loistotyyppi!

Tinka Markkinen
Content specialist
tinka.markkinen@resaco.fi Linkedin

Tinka on Resacon "the" sisällöntuottaja. Hän tuottaa upeita, myynnilisiä ja konvertoivia sisältöjämme asiakkaillemme säännöllisesti. Tinka tehokas ja täsmällinen tyyppi ja asuu Etelä-Suomessa.

Joona Penttilä
Web developer
Linkedin

Joona vastaa Resacon uusien ja nykyisen verkkosivujen devaamisesta, tietoturvasta ja ylläpidosta. Tärkeä osa Resacon tiimiä joka asuu Jyväskylässä.

Haluatko liittyä menestyvien
asiakkaidemme joukkoon?

Me emme jätä tarjousta yhteistyöstä jos emme ole täysin varmoja että onnistumme. Siksi kannattaa ottaa yhteyttä ja kokeilla.