Yhteydenotto tositarkoituksella

Älä hikoile enää hallituksen edessä.

Lopeta selittely ja laitetaan homma kuntoon.
Ota yhteyttä, soita tai varaa aika etätapaamiselle.
Henkilöstö

Ota yhteyttä

Me ollaan täällä

Olli Junes
🇫🇮🇬🇧🇸🇪
CEO
Founder
olli.junes@resaco.fi 045 671 7116 Linkedin

Olli on Resacon perustaja. Yli 10 vuoden kokemus myynnistä ja markkinoinnista useissa kasvuyhtiöissä eri rooleissa. Vahvuudet: myyntiprosessit, arvomyynti ja liidien generointi.

Henni Nurminen
🇫🇮🇬🇧
Account Director
Co-Founder
henni.nurminen@resaco.fi 050 368 6547 Linkedin

Henni on Resacon perustajaosakas. Vastaa Resacon asiakkuuksista ja yhdistää strategisen ja operatiivisen toiminnan: pitää huolta asiakkaista sekä kehittää prosesseja, strategioita ja toimintamalleja.

Niklas Lingner
🇫🇮🇬🇧
Account Manager
niklas.lingner@resaco.fi 044 055 1995 Linkedin

Niklas on asiakkuuspäällikkönä Resacolla. Hän on visionäärinen myyntiä ymmärtävä markkinoinnin osaaja. Miellyttävä tyyppi ja huikea ammattilainen!

Essi Rajala
🇫🇮🇬🇧
Digital marketing specialist
essi.rajala@resaco.fi 050 331 4572 Linkedin

Satojen eri toimialoilla toimivien yrityksen digimarkkinointikonsulttina toiminut Essi vastaa Resacon maksullisesta mainonnasta ja analytiikasta. Essi on aurinkoinen hyvänmielentuottaja - Resacon sydän.

Päivi Tölli
Technical SEO & Content Production Manager
paivi.tolli@resaco.fi 050 557 4335 Linkedin

Päivi on kokenut teknisen hakukoneoptimoinnin ammattilainen. Hän tuottanut satoja myyntiländäreitä eikä hänen kohdallaan voi ylisanoja säästellä. Päivin omasta mielestään hän tekee "seo-juttuja", mutta Ollin mielestä hän on SEO-jumala.

Tinka Markkinen
Content specialist
tinka.markkinen@resaco.fi Linkedin

Tinka on Resacon "the" sisällöntuottaja. Hän tuottaa upeita, myynnilisiä ja konvertoivia sisältöjämme asiakkaillemme säännöllisesti. Tinka on tehokas ja täsmällinen tyyppi.

Antton Eskola
🇫🇮🇬🇧
Sales Development Representative
antton.eskola@resaco.fi 050 340 2109 Linkedin

Antton vastaa Resacon myynnistä ja uusasiakashankinnasta. Jos kuulut kohderyhmään, voit odottaa yhteydenottoa Anttonilta. Kannattaa vastata, sillä hän on hyväntuulinen, ahkera ja herrasmies.

Joona Penttilä
Web developer
Linkedin

Joona on kokenut wordpress-, ylläpito- ja sivuston nopeusosaaja. Hän vastaa Resacon uusien ja nykyisen verkkosivujen devaamisesta, tietoturvasta ja ylläpidosta.

Haluatko liittyä menestyvien
asiakkaidemme joukkoon?

Me emme jätä tarjousta yhteistyöstä jos emme ole täysin varmoja että onnistumme. Siksi kannattaa ottaa yhteyttä ja kokeilla.