B2C liidien generointi – Miten hyödyntää somen voimaa?

Lukuaika: 8 minuuttia

Sisällysluettelo

Sosiaalinen media on enemmän kuin pelkkä alusta yhteyden pitoon ystävien ja perheen kanssa. Vuonna 2024 arvioidaan olevan 5,17 miljardia sosiaalisen median käyttäjää maailmanlaajuisesti. Keskimäärin henkilö käyttää 6,7 eri sosiaalisen median kanavaa kuukaudessa. Sosiaalisesta mediasta on tullut tehokas työkalu yrityksille, erityisesti B2C-sektorilla, kärkenään liidien generointi ja myynnin edistäminen.

Yleisön ymmärtämisestä ja houkuttelevan sisällön luomisesta edistyneiden työkalujen hyödyntämiseen, käymme läpi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää muuttaaksesi sosiaalisen median presenssisi liidejä tuottavaksi koneistoksi.

Sosiaalisen median rooli B2C-sektorissa – Mitä liidien generointi somessa tarkoittaa käytännössä?

Liidien generointi tarkoittaa uusien potentiaalisten asiakkaiden löytämistä Instagramin kaltaisten kanavien avulla.

Toisin kuin perinteiset menetelmät, sosiaalinen media auttaa yrityksiä olemaan suoraan vuorovaikutuksessa käyttäjien kanssa. Tämä helpottaa luottamuksen rakentamista ja yleisön sitouttamista reaaliajassa. Se auttaa myös parantamaan yrityksen markkinointistrategiaa. Somekanavat ovat hyödyllisiä, koska niillä on:

 • Suuri määrä käyttäjiä
 • Tarjoavat kohdennusvaihtoehtoja
 • Mahdollistavat monipuolisen sisällön, kuten zero-click sisällön ja sosiaalisen todisteen käytön

Sosiaalinen media liidien generoinnissa

Sosiaalinen media on keskeisessä asemassa B2C-liidien generoinnissa. Se yhdistää yritykset suoraan potentiaalisiin asiakkaisiin. Se vaikuttaa B2C-liidien generointiin tarjoamalla useita etuja:

 • Laajempi kattavuus: somekanavissa kuten Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, Pinterest ja X on miljoonia aktiivisia käyttäjiä.
 • Kohdennettu Mainonta: Yritykset voivat kohdentaa tiettyjä demografisia ryhmiä kiinnostusten tai käyttäytymisen perusteella.
 • Sitoutumismahdollisuudet: Brändit voivat olla suoraan vuorovaikutuksessa yleisönsä kanssa kommenttien, viestien, tykkäysten ja jakamisten kautta.

Hyödyntämällä näitä etuja strategisesti, voit merkittävästi parantaa liidien generoinnin laatua.

11 Ideaa sosiaalisen median hyödyntämiseksi B2C Liidien Generointiin

1. Oikeiden kanavien valinta

Kun valitset kanavia liidien generointiin, brändien on otettava huomioon kohdeyleisönsä kussakin kanavassa. Vielä tärkeämpää on, että sen tulisi olla linjassa markkinointistrategiasi kanssa. Tavoitteena on kohdistaa oikea yleisö ja käyttää oikeita markkinointitaktiikoita. Esimerkiksi:

 • B2C:lle: Käytä liidien generointimainoksia laajemman kattavuuden saavuttamiseksi.
 • B2B:lle: Käytä rikasta sisältöä syvempään sitoutumiseen.

Optimoi yrityksesi profiili, jaa kiinnostavia tarinoita ja pidä yllä johdonmukaista videosisältöä. Tämä lisää liikennettä, mikä johtaa parempiin asiakassuhteisiin ja konversioasteisiin. Katsotaan joitain yleisimpiä kanavia, jotka hallitsevat alaa tällä hetkellä.

Instagram

Instagram login ruutu

Instagram keskittyy visuaalisuuteen, mikä tekee siitä ihanteellisen brändeille, joilla on vahva kuvamaailma. Itseasiassa Instagramilla on 2 miljardia kuukausittaista aktiivista käyttäjää. Yritykset voivat käyttää Instagramia saadakseen lisää B2C-liidejä. Ne voivat hyödyntää ominaisuuksia kuten:

 • Tarinoita
 • Live-videoita
 • Liidien generointimainoksia

Hauskan ja mielenkiintoisen sisällön luominen on tärkeää. Instagram-analytiikka antaa syvällisiä näkemyksiä yleisön sitoutumisesta. Analytiikka auttaa seuraamaan suorituskykyä ja säätämään somestrategiaa. Esimerkiksi yritykset voivat nähdä:

 • Mikä sisältö saa eniten sitoutumista
 • Milloin heidän yleisönsä on aktiivisimmillaan

Tarkastelemalla mittareita, kuten liikennettä, konversioita ja seuraajakasvua, brändit voivat parantaa markkinointistrategiaansa.

Vinkkejä laajemman kattavuuden saavuttamiseksi Instagramissa: Käytä hashtageja älykkäästi ja laajenna kattavuuttasi vahvistetulla julkaisulla.

Facebook

Liidien generointi - Facebook

Yli 2,8 miljardilla kuukausittaisella aktiivisella käyttäjällä Facebook tarjoaa vertaansa vailla olevan pääsyn laajaan ja monipuoliseen yleisöön. Sen edistyneet kohdennus- ja sitoutumisominaisuudet tekevät siitä B2C-yritysten suosikkityökalun. Facebookilla on useita ominaisuuksia, jotka auttavat yrityksiä saamaan enemmän liidejä. Esimerkiksi:

 • Facebook käyttää yksityiskohtaisia kohdennusmainoksia saavuttaakseen käyttäjät demografisten tietojen, kiinnostusten ja käyttäytymisen perusteella.
 • Video- ja zero-click -sisällön käyttö herättää huomion ja lisää konversioita ilman, että käyttäjiä ohjataan pois sivustolta.
 • Facebook-ryhmät auttavat rakentamaan yhteisöä ja lisäämään sitoutumista.

Hyvä tietää: Facebook on yhä eniten käytetty verkosto markkinoijien keskuudessa (93%).

LinkedIn

Liidien generointi - LinkedIn

LinkedIn toimii hyvin ammattipalveluille ja B2B-segmenteille osana B2C-strategiaasi. Keskity ajatusten johtajuussisältöön. Käyttääksesi LinkedIniä B2C-liidien generointiin, yritykset voivat kokeilla tiettyjä taktiikoita, kuten:

 • Kohdennetut mainokset
 • Liidien generointilomakkeet

LinkedIn-profiilien optimointi on tärkeää. Yrityksillä tulisi olla selkeä ja ytimekäs kuvaus tarjoamistaan palveluista. Asiakasarvosteluiden tai case-tutkimusten postaaminen houkuttelee enemmän liidejä. Tämä auttaa lisäämään sosiaalista todistetta.

TikTok

Liidien generointi - TikTok

TikTok on nopeimmin kasvava sosiaalisen median kanava, joka saavutti 1 miljardin käyttäjän rajan syyskuussa 2021, neljä vuotta maailmanlaajuisen lanseerauksensa jälkeen. TikTok houkuttelee nuorempia yleisöjä lyhyillä, kiinnostavilla videoilla.

Trendipohjaisten videoiden luominen voi houkutella suuria yleisöjä nopeasti. B2C-brändit huomaavat, että hauska ja samaistuttava sisältö, kuten haasteet tai viraalit trendit, savat paljon sitoutumista. Tämäntyyppinen sisältö kannustaa käyttäjiä osallistumaan ja jakamaan, mikä lisää bränditietoisuutta ja kattavuutta.

TikTokin algoritmi ehdottaa sisältöä käyttäjän kiinnostuksen kohteiden perusteella. Tämä tekee siitä loistavan kanavan B2C-liidien generointiin. Yritykset voivat käyttää mainoksia ja zero-click -sisältöä ohjatakseen käyttäjiä profiileihinsa tai laskeutumissivuilleen.

Luovuus on avain TikTokissa. Kokeile erilaisia videotyyppejä löytääksesi, mikä resonoi yleisösi kanssa.

Pinterest

Liidien generointi - Pinterest

Pinterest houkuttelee käyttäjiä, jotka etsivät inspiraatiota tai suunnittelevat ostoksia. Se on täydellinen, jos tuotteesi ovat visuaalisesti houkuttelevia tai tee-se-itse-ystävällisiä. Pinterest auttaa B2C-yrityksiä luomaan liidejä näyttämällä silmiinpistävää sisältöä, joka herättää huomion. Brändit voivat:

 • Luoda kiinnostavia pinnejä kuvien, infografiikan ja videoiden avulla herättääkseen kiinnostusta.
 • Perustaa visuaalisesti houkuttelevia yritysprofiileja.
 • Suunnitella houkuttelevia laskeutumissivuja.

Sisältö, kuten tutoriaalit, DIY-projektit ja elämäntapavinkit, saa yleensä paljon sitoutumista ja konversioita. Tämä johtuu siitä, että käyttäjät rakastavat informatiivista ja inspiroivaa visuaalista sisältöä.

Sosiaalisten mainosten ja zero-click -sisällön käyttö lisää brändin tunnettuutta ja ohjaa liikennettä takaisin yrityksen verkkosivustolle. B2C-brändit tavoittavat myös yleisönsä käyttämällä strategisia avainsanoja. Tämä varmistaa, että heidän pinninsä näkyvät potentiaalisille asiakkaille.

Hauska fakta: Pinterestin suurin yleisö on naisia. Yhteensä 69,5 % Pinterestin maailmanlaajuisista käyttäjistä on naisia.

X (aiemmin tunnettu nimellä Twitter)

X (Twitter) on erinomainen reaaliaikaisessa sitoutumisessa ja asiakaspalvelun vuorovaikutuksessa. Yritykset voivat käyttää X:ää liidien generointiin jakamalla kiinnostavaa sisältöä. Tämä auttaa rakentamaan brändin tunnettuutta.

Kohdennettujen mainosten avulla yritykset voivat tavoittaa enemmän ihmisiä ja houkutella potentiaalisia asiakkaita. Profiilien optimoimiseksi yritysten tulisi luoda hyvin suunniteltuja profiileja, jotka korostavat niiden arvoja.

Mainosten luominen, jotka keskittyvät tiettyihin kuluttajien kiinnostuksen kohteisiin, voi ohjata enemmän liikennettä laskeutumissivuille. Uudelleenkohdennusstrategiat, kuten peräkkäiset uudelleenkohdennusmainokset, pitävät brändin potentiaalisten asiakkaiden edessä. Lisäksi ne hoitavat suhdetta konversioon asti. Hyödynnä hashtageja liittyäksesi ajankohtaisiin keskusteluihin.

#1 salaisuus, jotta viesti saa aina uudelleentwiittauksia: Tiedä, milloin tweetata. Muista, että X on aikaherkkä.

2. Optimoi someprofiilisi

Ammattimainen ja houkutteleva profiili on ratkaisevan tärkeä B2C-liidien generoinnissa. Se on usein ensimmäinen vaikutelma, jonka potentiaaliset liidit saavat yrityksestäsi.

Varmista, että yrityksesi profiilit Instagramissa ja Facebookissa ovat kunnossa. Tarkista myös nämä:

 • Vastaavatko profiilikuvat ja kansikuvat brändin ilmettä? Johdonmukaiset kuvat auttavat rakentamaan luottamusta ja tunnettuutta.
 • Onko biossa tai kuvauksessa käytetty oikeita avainsanoja ja selkeää toimintakehotusta? Tämä voi ohjata asiakkaita lukemaan lisää tai tekemään ostoksen, mikä parantaa konversioasteita.
 • Ovatko yhteystiedot ja verkkosivustolinkit ajan tasalla? Tarkat tiedot ja toimivat linkit helpottavat seuraajien sitoutumista.

Näihin yksityiskohtiin keskittyminen auttaa yrityksiä houkuttelemaan kohdeyleisöään, luomaan enemmän liidejä ja parantamaan asiakassuhdetta.

3. Luo sisältöä, joka resonoi yleisösi kanssa

Yleisösi tarpeiden ja mieltymysten ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää. Kun tiedät, mistä asiakkaasi pitää, auttaa tämä tieto luomaan sisältöä, joka kiinnittää heidän huomionsa.

Eri tyyppinen sisältö lisää sitoutumista ja liidejä. Esimerkiksi videot toimivat usein hyvin, koska ne ovat kiinnostavia ja helppoja kuluttaa. Infografiikat voivat yksinkertaistaa monimutkaista tietoa, mikä tekee siitä helpommin ymmärrettävää yleisöllesi.

Toinen tehokas strategia on tarinankerronta. Brändiin tai tuotteisiin liittyvien tarinoiden jakaminen voi luoda vahvan yhteyden yleisöön. Brändit voivat parantaa mainettaan:

 • Päivittämällä yritysprofiiliaan säännöllisesti.
 • Käyttämällä sosiaalista kuuntelua.
 • Kyselyt ja visailut sitouttavat käyttäjiä rohkaisemalla vuorovaikutukseen.

Nämä työkalut eivät ainoastaan viihdytä, vaan tarjoavat myös arvokasta tietoa siitä, mikä kiinnostaa seuraajiasi.

Pro vinkit: Sovita sisältöstrategiasi aina kohdeyleisösi mieltymysten mukaan. Se maksimoi sitoutumis- ja liidien generointiponnistelut sosiaalisen median kanavissa.

4. Lisää tarinoita ja live-videoita

Tiesitkö, että katsojat voivat säilyttää jopa 95% videon välittämästä tiedosta, kun taas tekstipohjainen tieto säilyy vain vaivaiset 10%?

Se on valtava ero!

B2C-markkinointistrategiassa voit integroida interaktiivisia tarroja, kyselyitä ja ajastuksia tarinoihin. Live-videot mahdollistavat reaaliaikaisen vuorovaikutuksen yleisösi kanssa. Voit järjestää Q&A-sessioita, tuote-esittelyitä tai live-tapahtumia. Tämä rakentaa luottamusta ja sitoutumista. Käyttääksesi näitä ominaisuuksia älykkäästi:

 • Suunnittele sisältösi etukäteen.
 • Pidä sisältö interaktiivisena kysymällä kysymyksiä.
 • Käytä selkeitä toimintakehotuksia ohjataksesi katsojia seuraaviin toimenpiteisiin.

5. Käyttäjien sitouttaminen liidimagneeteilla

Liidimagneetit ovat arvokkaita resursseja, joita tarjoat käyttäjille vastineeksi heidän yhteystiedoistaan. Ne ovat keskeisessä asemassa B2C-liidien generoinnissa houkuttelemalla potentiaalisia asiakkaita. Tehokkaita liidimagneetteja voivat olla:

 • E-kirjat
 • Alennuskoodit
 • Ilmaiset kokeilujaksot
 • Webinaarit

Nämä liidimagneetit tarjoavat välitöntä arvoa. Esimerkiksi verkkovaatekauppa voisi tarjota 10 % alennuskoodin ensikertalaisille, jotka rekisteröityvät uutiskirjeeseen.

Tämä ei ainoastaan lisää sitoutumista, vaan myös parantaa konversioasteita. Maksimoidaksesi liidimagneetin vaikutuksen, varmista, että se vastaa yleisösi tarpeita ja kiinnostuksia.

Yksinkertainen temppu: Käytä houkuttelevia visuaaleja ja selkeitä toimintakehotuksia lisätäksesi käyttäjien vuorovaikutusta ja konversioita.

6. Kohdennettujen mainosten hyödyntäminen

Kohdennettu mainonta voi merkittävästi parantaa B2C-liidien generointia. Keskittymällä tiettyihin yleisösegmentteihin varmistetaan, että mainoksesi tavoittavat oikeat ihmiset.

Liidien generointimainokset: Tehokkaiden liidien generointimainosten sosiaalisessa mediassa tulisi sisältää kiinnostavaa sisältöä, selkeitä toimintakehotuksia ja visuaalisesti houkuttelevia elementtejä. Optimoidaksesi nämä mainokset seuraavasti:

 • Kohdentaa tiettyjä yleisöjä
 • Käyttää videosisältöä
 • Sisällyttää sosiaalista todistetta, kuten arvosteluja

Esimerkiksi Instagram-mainos voisi käyttää houkuttelevaa videota ja kohdentaa käyttäjiä heidän kiinnostuksen kohteidensa perusteella houkutellakseen enemmän liidejä.

Peräkkäiset uudelleenkohdennusmainokset ovat sarja kohdennettuja mainoksia, joita näytetään käyttäjille heidän aiempien vuorovaikutustensa perusteella brändisi kanssa.

B2C-kampanjoissa yritykset voivat käyttää kiinnostavaa sisältöä, kuten tarinoita tai videoita. Tämä kiinnittää kohdeyleisön huomion ja esittelee brändin vähitellen, rakentamalla luottamusta ja arvoa.

7. Vaikuttajamarkkinointi

Vaikuttajamarkkinointi on tullut keskeiseksi osaksi monia B2C-strategioita. Yhteistyö vaikuttajien kanssa voi auttaa sinua tavoittamaan laajemman yleisön ja rakentamaan luottamusta nopeasti.

Oikeiden vaikuttajien valinta on ratkaisevan tärkeää. Etsi niitä, jotka ovat linjassa brändisi arvojen kanssa ja joilla on sitoutunut seuraajakunta. Kyse ei ole vain seuraajien määrästä vaan sitoutumisasteet ovat tärkeämpiä.

Kun olet tunnistanut potentiaaliset yhteistyökumppanit, keskity aitojen suhteiden rakentamiseen. Aloita sitoutumalla heidän sisältöönsä ennen yhteistyöpyynnön esittämistä. Tämä osoittaa, että olet aidosti kiinnostunut heidän tekemisistään. Yhteenvetona, vaikuttajayhteistyöt voivat merkittävästi lisätä liidien generointiponnistelujasi, jos ne tehdään harkitusti ja strategisesti.

Fakta: 69 % kuluttajista luottaa vaikuttajien suosituksiin.

8. Sosiaalinen todiste ja arvostelut

Sosiaalinen todiste on voimakas työkalu B2C-markkinoinnissa. Miksi? Kun ihmiset näkevät muiden saavan positiivisia kokemuksia, he todennäköisemmin sitoutuvat. Tämä rakentaa luottamusta potentiaalisiin asiakkaisiin.

Tyytyväisten asiakkaiden arvostelujen kerääminen voi olla yksinkertaista. Pyydä palautetta oston tai palvelukokemuksen jälkeen. Korosta näitä arvosteluja sosiaalisen median profiileissasi ja verkkosivuillasi.

Käytä erilaisia formaatteja, kuten tekstiarvosteluja, videoarvosteluja tai jopa käyttäjien luomaa sisältöä, jossa tuotteesi on esillä toiminnassa. Nämä tosielämän esimerkit resonoivat hyvin uusien prospektien kanssa.

9. Virtuaalitapahtumien ja somewebinaarien järjestäminen

Virtuaalitapahtumat tarjoavat ainutlaatuisen tavan luoda liidejä. Ne tarjoavat interaktiivisen alustan potentiaalisille asiakkaille olla vuorovaikutuksessa brändisi kanssa. Virtuaalitapahtumien järjestäminen voi lisätä liidien generointia luomalla suoria vuorovaikutuksia. Webinaarit, live Q&A-sessiot ja sosiaalisen median konferenssit ovat tehokkaita formaatteja.

Nämä tapahtumat antavat sinun esitellä asiantuntemustasi samalla kun sitoutat yleisösi reaaliajassa. Kun suunnittelet virtuaalitapahtumaa sosiaalisen median sitoutumista varten, brändien tulisi miettiä:

 • Kohdeyleisöään
 • Käyttämäänsä kanavaa
 • Jaettavaa sisältöä

Mainosta tapahtumaa kaikilla sosiaalisen median kanavillasi hyvissä ajoin etukäteen. Käytä työkaluja, kuten kyselyjä ja chat-ominaisuuksia tapahtuman aikana pitämään osallistujat sitoutuneina.

Seuraa tapahtuman jälkeen henkilökohtaisilla viesteillä tai tarjouksilla osallistujien käyttäytymisen ja palautteen perusteella. Tämä lähestymistapa auttaa muuttamaan osallistujat päteviksi liideiksi.

10. Suosittelukampanjan käynnistäminen

Suosittelukampanjat voivat olla tehokas tapa lisätä liidejä. Ne hyödyntävät nykyisten asiakkaiden brändiin rakentamaa luottamusta.

Luo tehokas suosittelukampanja tarjoamalla ensin kannustin. nämä voivat olla alennuksia, ilmaisia tuotteita tai pääsyä uusiin tuotteisiin.

Yksinkertaista prosessi. Käytä helposti jaettavia linkkejä tai koodeja, joita asiakkaat voivat nopeasti lähettää ystävilleen ja perheelleen. Mainosta suosittelukampanjaasi kaikilla käyttämilläsi sosiaalisen median kanavissa säännöllisesti. Lopuksi, seuraa suorituskykymittareita, kuten sitoutumisasteita ja konversioasteita tarkasti.

Varmista, että kannustimen hyöty on tarpeeksi houkutteleva sekä suosittelijalle että suosittelun saajalle.

11. Liidien generointitavoitteiden asettaminen ja hienosäätö

Selkeiden tavoitteiden asettaminen on ratkaisevan tärkeää tehokkaalle liidien generoinnille. Se auttaa sinua pysymään keskittyneenä ja mittaamaan menestystä.

Aloita määrittelemällä, miltä menestynyt liidi näyttää yrityksellesi. Tämä voi perustua demografisiin tietoihin, käyttäytymiseen tai sitoutumistasoihin. Aseta seuraavaksi erityisiä tavoitteita. Esimerkiksi:

 • Liidien määrä kuukaudessa
 • Konversioasteet
 • Sosiaalisen median vuorovaikutusten määrä

Tarkista nämä tavoitteet säännöllisesti nähdäksesi, vastaavatko ne yleistä markkinointistrategiaasi. Edistymisen mittaaminen on olennaista. Hienosäädä strategioitasi näiden tietojen perusteella. Jos tietyt taktiikat eivät toimi, säädä niitä tai kokeile uusia lähestymistapoja. B2C-brändien tulisi keskittyä:

 • Mainosten suorituskykyyn
 • Asiakassitoutumiseen somekanavissa

Bonusvinkki

Sosiaalinen kuuntelu on tärkeässä asemassa. Se tarkoittaa sosiaalisen median kanavien seurantaa kun brändiisi tai alaasi liittyvistä aiheista kirjoitetaan. Tämä auttaa sinua ymmärtämään, mitä kuluttajat sanovat yrityksestäsi ja yleisestä markkinatilanteesta.

Esimerkiksi, jos joku tweettaa tarvitsevansa tuotteen, jota tarjoat, vastaaminen nopeasti hyödyllisellä tiedolla voi muuttaa hänet liidiksi.

Personoi tarjous

Personointi on avain merkityksellisten yhteyksien luomiseen sosiaalisessa mediassa. Kuluttajat arvostavat, kun yritykset käyttävät aikaa viestiensä räätälöintiin erityisesti heille. Keskustele käyttäjien kanssa kommenteissa tai viesteissä.

Inhimillisen kosketuksen lisääminen tarkoittaa empatian ja ymmärryksen osoittamista kuluttajien tarpeisiin. Yleisten vastausten sijaan tarjoa harkittuja vastauksia, jotka osoittavat aitoa kiinnostusta auttaa ratkaisemaan heidän ongelmansa.

Mukauta sosiaalisen median strategiasi datan avulla

Analytiikalla on keskeinen rooli minkä tahansa onnistuneen markkinointistrategian hienosäädössä. Seuraa mittareita, kuten sitoutumisasteita (tykkäykset/kommentit/julkaisut), ja (CTR) konversioasteita julkaisutyypin/ajan/päivän mukaan julkaistuna demografisten jaottelujen mukaan.

Kaikki nämä näkemykset auttavat hienosäätämään tulevia kampanjoita varmistaen maksimaalisen tehokkuuden kohdeyleisön tavoittamisessa tehokkaammin.

Johtopäätökset

Sosiaalisen median hyödyntäminen B2C-liidien generoinnissa on välttämätöntä nykypäivän digitaalisessa ajassa. Oikeiden kanavien valinnasta kiinnostavan sisällön luomiseen, jokaisella askeleella on ratkaiseva rooli liidien houkuttelemisessa ja muuntamisessa. Selkeiden tavoitteiden asettaminen ja strategioiden hienosäätö analytiikkadatan perusteella voivat merkittävästi parantaa tuloksiasi.

Toteuttamalla näitä strategioita harkitusti voit tehostaa markkinointia ja saavuttaa parempia tuloksia. Jatka erilaisten lähestymistapojen kokeilemista löytääksesi, mikä toimii parhaiten yrityksesi tarpeisiin.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka keräät B2C-liidejä?

Parhaat sosiaalisen median kanavat B2C-liidien generointiin ovat Facebook, Instagram ja Pinterest. Näissä kanavissa on suuret käyttäjäkunnat, jotka todennäköisemmin sitoutuvat brändeihin ja tekevät ostoksia.

Miten B2C-liidien generointi toimii?

B2C-liidien generointi alkaa houkuttelemalla potentiaalisia asiakkaita eri markkinointikanavien kautta. Tämä voi olla sosiaalisen median julkaisuja, mainoksia tai sähköpostikampanjoita.

Kuinka voin käyttää maksullista mainontaa sosiaalisessa mediassa B2C-liidien generointiin?

Hyödynnä kohdennettuja mainoksia Facebookissa ja Instagramissa, tavoittaaksesi B2C-yleisösi. Käytä houkuttelevia visuaaleja, kiinnostavaa tekstiä ja selkeitä toimintakehotuksia houkutellaksesi liidejä.

Haluatko tietää miten tuplaat liidisi kuukaudessa? Lue lisää liidien generoimisesta toisessa blogissamme.

Lisätietoa aiheesta Resacolla antaa:

Olli Junes

Olli on digitoimisto Resacon perustaja. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus myynnistä ja markkinoinnista useissa kasvuyhtiöissä eri rooleissa. Vahvuudet: myyntiprosessit, arvomyynti, hakukoneoptimointi ja liidien generointi.

Onko yrityksesi markkinointi tehotonta? Sakkaako myynti?

Kuuluuko sinunkin yrityksesi tähän joukkoon: brändi on kunnossa, tuote tai palvelu on kunnossa, mutta kauppa ei käy?
Lopeta selittely, muuta se nyt – Resacon avulla!

Haluatko liittyä menestyvien
asiakkaidemme joukkoon?

Me emme jätä tarjousta yhteistyöstä, jos emme ole täysin varmoja, että onnistumme.