Asiakastarinat
/ Polar Rengas

"Asiakasvirta on vauhdittunut, ja tämä on näkynyt päivittäisessä työssämme"

Polar Rengas on täyden palvelun rengasliike ja autohuolto Rovaniemellä. Korjaamopalveluihin kuuluvat mm. rengashotelli, korjaamo, hitsaus, huolto, lisävalot, ilmastointihuolto, öljynvaihto ja rengastyöt.

Vuonna 2022 Polar Rengas muutti uusiin tiloihin Rovaniemellä ja laajensi palvelutarjoomaansa.

Polar Rengas, renkaisiin ja autonhuoltoon erikoistunut yritys, etsi uutta suuntaa markkinoinnilleen, kun Resacolta oltiin yhteydessä. Resacolla oltiin kuultu uusista toimitiloista ja Polar Rengas tunnettiin toimijana.

"Ajankohta oli täydellinen uuden markkinointikumppanin valintaan, sillä olimme juuri avanneet uudet toimitilat," kertoo Tiia Jääskö Polar Renkaalta.

"Hyvä ja helppo.", vastaa Tiia Jääskö ytimekkäästi kysyttäessä, kuinka hän kuvailee Resacon palvelua.

Resaco on ollut Polar Renkaan kumppani monissa projekteissa, mukaan lukien verkkosivujen uudistus sekä blogi- ja laskeutumissivujen tuotanto.

"Olemme erittäin tyytyväisiä tuloksiin. Resaconin ansiosta asiakasvirta on vauhdittunut, ja tämä on näkynyt päivittäisessä työssämme," sanoo Jääskö.

Yksi suurimmista eduista on ollut sesonkien välisen työmäärän tasaantuminen.

"Ennen meillä oli perinteisiä kuoppia sesonkien välillä. Resacon kanssa työskentelyn myötä ne eivät ole enää niin jyrkkiä. Tekemistä on tasaisesti," Jääskö toteaa.

Liikevaihdon kasvun tavoitteet on saavutettu etuajassa.

Resacon kanssa kommunikointi on ollut helppoa ja suoraviivaista. "Asiat ratkaistaan nopeasti, ja heihin on helppo ottaa yhteyttä," Jääskö lisää.

"Suosittelen Resacoa kaikille, jotka tarvitsevat apua myynnin kehittämisessä," Jääskö päättää.

TULOKSET 10KK ALOITUKSESTA

→ Orgaaninen liikenne kasvanut +185%
→ Ilmaherruus tärkeimmillä hakutermeillä
→ Verkkosivujen kävijöistä tulleet liidit (konversio-%) nelinkertaistuivat
Haluatko liittyä menestyvien
asiakkaidemme joukkoon?

Me emme jätä tarjousta yhteistyöstä, jos emme ole täysin varmoja, että onnistumme. Siksi kannattaa ottaa yhteyttä ja kokeilla.