Marketing Manager Salary in Finland – A Comprehensive Guide

Reading time: < 1 minute

Table of contents

Markkinointipäällikön palkkaopas: Tiedot, trendit ja neuvotteluvinkit

Tämä teksti on osa Resacon tuottamaa sisältökokonaisuutta digitoimiston eri työtehtäviin.

Se tarjoaa kattavan katsauksen digimarkkinointitoimistoissa työskentelevien markkinointipäällikön rooliin, taitoihin ja palkkatasoihin.

Markkinointipäällikön keskimääräiset palkat Suomessa

Markkinointipäällikköjen palkat Suomessa vaihtelevat kokemuksen, toimialan ja sijainnin mukaan. Keskimäärin palkat liikkuvat 3,500–6,000 euron kuukausipalkkahaarukassa. Aloittelijat voivat odottaa pienempää palkkaa, kun taas kokeneemmilla päälliköillä on potentiaalia korkeampaan tulotasoon.

Toimialakohtaiset erot markkinointipäälliköiden palkoissa

Eri toimialat tarjoavat erilaisia palkkatasoja. Esimerkiksi teknologia- ja rahoitussektorilla palkat ovat keskimääräistä korkeampia, kun taas julkisella sektorilla ja pienemmissä yrityksissä palkat ovat usein maltillisempia.

Uran kehitys ja palkankasvu markkinointipäälliköille

Markkinointipäällikön urakehitys voi johtaa merkittävään palkankasvuun. Kokemuksen karttuessa ja vastuun lisääntyessä, palkkataso nousee. Erityisesti strategisen osaamisen ja tuloksellisen markkinointikampanjan johtamisen taidot voivat avata ovia paremmin palkattuihin tehtäviin.

Vinkit palkkaneuvotteluun markkinointipäälliköille

Valmistaudu palkkaneuvotteluihin keräämällä tietoa markkinatilanteesta ja palkkatasoista. Ole avoin omista odotuksistasi ja valmis perustelemaan osaamisesi arvo. Tavoittele realistista palkankorotusta ja ole valmis neuvottelemaan eduista, kuten koulutuksesta tai joustavista työajoista.

Tulevaisuuden näkymät markkinointipäällikön uralle

Markkinointipäällikön ammatin tulevaisuudennäkymät vaikuttavat lupaavilta, erityisesti digitaalisen markkinoinnin ja datan analysoinnin kasvavien tarpeiden myötä. Teknologinen kehitys ja digitalisaatio tarjoavat uusia mahdollisuuksia, mutta vaativat myös jatkuvaa osaamisen päivittämistä.

Uusia haasteita – Markkinointipäällikkö?

Kun olet valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi, me tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä nykyaikaisessa etätyöympäristössä.

Tutustu vapaisiin työpaikkoihin Join Our Team -osiossa menussa.


Lähteet artikkeliin ovat seuraavat:

  1. Duunitori: Kattavat tiedot markkinointipäällikön palkoista Suomessa. Lähde: Duunitori – Markkinointipäällikön palkka.
  2. Oikotie Työpaikat: Palvelu tarjoaa tietoa markkinointipäälliköiden palkkavertailusta eri toimialoilla. Lähde: Oikotie – Markkinointipäällikön palkkavertailu.
  3. Palkkavertailu.com: Tämä sivusto tarjoaa tietoa markkinointipäälliköiden palkoista Suomessa, mukaan lukien eri työnantajien tarjoamat palkat. Lähde: Palkkavertailu.com – Markkinointipäällikön palkka.
  4. Näitä lähteitä hyödyntämällä artikkelin tiedot pysyvät ajantasaisina ja kattavina, auttaen markkinointipäälliköitä ymmärtämään paremmin palkkatasojaan ja uranäkymiään.
For more information on Resaco, please contact:

Olli Junes

Olli is the founder of Resaco. He has over 10 years of experience in sales and marketing in various roles across several growth companies. Strengths: sales processes, value selling, and lead generation.

Is your company's marketing ineffective? Is your sales stagnating?

Does your company belong to this group: the brand is in good shape, the product or service is in good shape, but sales are not happening?
Stop making excuses, change it now – with Resaco!

Want to join our
successful clients?

We won't propose collaboration unless we're completely confident of success. That's why it's worth reaching out and giving it a try.