Hakukoneoptimointi Jyväskylä

Resaco on hakukoneoptimoinnin edelläkävijä Jyväskylässä
Tehtävämme on auttaa yrityksiä menestymään digitaalisessa maailmassa. Vahva hakukoneoptimointi (SEO) on yksi niistä keinoista, jonka avulla varmistamme, että yrityksesi näkyy hakutulosten kärjessä.

Autamme yritystäsi saamaan verkosta enemmän liikennettä, saamaan näistä liideistä yhteydenotot sekä tekemään näistä liideistä kaupat.
Kasvata sijaintiasi hakukoneissa sekä tee lisää kauppaa – Resacon avulla!

Resacon digimarkkinointiratkaisut

Liikenne
Teemme tarvittavat toimet jolla sivustosi liikenne kasvaa orgaanisesti sekä maksetun mainonnan avulla.
Liidi
Optimoimme sivustosi myynnilliset laskeutumissivut sekä konversiopisteet tuottamaan maksimaalisen määrän liidejä.
Kauppa
Sinä taot aktiivisella myynnillä tai verkkokaupalla kasvaneesta liidimäärästä kauppaa. Me olemme tukenasi myyntiprosessin kehittämisessä!

Starter

Liikevaihto: 2-3 M€ / vuodessa
Täydellinen pienille yrityksille, joilla on selkeästi määritellyt ja rajatut toiminnot.
2500€ / kk
Hinnat alkaen

Growth

Liikevaihto: 3-15 M€ / vuodessa
Ihanteellinen kasvuvaiheen alussa oleville yrityksille, jotka ovat aloittamassa toimintojensa laajentamista.
4200€ / kk
Hinnat alkaen

Scale

Liikevaihto: 10-50 M€ / vuodessa
Ihanteellinen keskisuurille yrityksille, joilla on laajat ja monipuoliset liiketoiminnot useilla eri alueilla.
6500€ / kk
Hinnat alkaen

Enterprise

Liikevaihto: +50 M€ / vuodessa
Suunniteltu monikansallisille yrityksille, jotka hallinnoivat monimutkaisia, maailmanlaajuisia liiketoimintoja.
9500€ / kk
Hinnat alkaen

Jokainen pakettimme sisältää seuraavat hyväksi todetut digitaalisen markkinoinnin menetelmät

  • Verkkosivuston analyysi ja seuranta - Tunnistamme ja seuraamme keskeisiä suorituskykymittareita ymmärtääksemme verkkosivustosi vahvuudet ja heikkoudet.
  • Hakukoneoptimointi (SEO) - Optimoimme verkkosivustosi sisällön ja rakenteen parantaaksemme hakukoneiden sijoituksia.
  • Sisällön luominen - Luomme kohdennettua sisältöä, joka vastaa yleisösi tarpeisiin ja lisää sitoutumista.
  • Maksullinen mainonta - Optimoimme Google-, Meta- ja LinkedIn-mainoksesi sekä mainoskulut maksimoidaksemme sijoitetun pääoman tuoton (ROI) ja lisätäksemme konversioita.
  • Digitaalisen markkinoinnin valmennus - Tuemme sinua tekemään dataan perustuvia päätöksiä hyvien liiketoimintatulosten saavuttamiseksi.
  • Oma asiakkuusvastaava sekä SEO- ja mainosasiantuntijat.
Success story: Moontalk
3 kuukaudessa kysyntä 2,5-kertaistui

Kun Moontalk aloitti Resacon asiakkaana, he olivat testanneet perinteiset markkinoinnin toimenpiteet kahden eri digitoimiston kanssa. Asiakashankinnan latu oli hiihdetty loppuun ja kallis. Verkkosivut eivät tuoneet liidejä.

Resacolla päätimme valita dataan sekä uusiin yleisöihin perustuvan liikenteen hankintamallin, jolla potentiaaliset asiakkaat tuotiin myynnillisille laskeutumissivuille.

Tulokset 3 kuukauden jälkeen:

→ Kysyntä verkkosivuilta 4-kertaistui
→ Liidihinnasta pois -60%
→ Verkkosivujen kävijöistä tulleet liidit (konversio-%) viisinkertaistuivat

"Ollaan tyytyväisiä tuloksiin. Tekemisestä on tullut ennustettavampaa ja viikottainen, säännöllinen raportiikka on meille tärkeää."

Myyntijohtaja
Sakari Junes

Sisältö, joka näkyy, niin Jyväskylässä kuin valtakunnallisesti sekä maailmalla

Oletko miettinyt miksi asiat näkyvät eri tavalla hakukoneissa Jyväskylässä ja taas aivan eri lailla kun haet samaa asiaa muaalla? Vastaus löytyy tietenkin hakukoneoptimoinnista. Varmistamme, että sisältösi näkyvät niin Jyväskylässä, kuin valtakunnallisesti. Hyödynnämme sisällöntuotannossa aina olemassa olevaan dataan perustuvaa tietoa, jotta kirjoittamamme sisällöt löytyvät juuri niillä hakusanoilla, joita asiakkaasi käyttävät.

Hakukoneoptimointi on vahvuteemme

  • Kohdistettu liikenne: Hakukoneoptimointi tuo verkkosivustollesi oikeanlaista liikennettä, joka on valmiina ostamaan tuotteitasi tai palveluitasi.

  • Parempi näkyvyys: Parannamme sivustosi sijoitusta hakutuloksissa, mikä lisää brändisi tunnettuutta ja luotettavuutta.

  • Kasvavat konversiot: Optimoitu sisältö ja käyttäjäkokemus johtavat korkeampiin konversioihin ja asiakastyytyväisyyteen.

  • Kestävä tulos: Hakukoneoptimointi (SEO) on pitkäaikainen investointi, joka tuottaa jatkuvaa liikennettä ja myyntiä ilman jatkuvaa mainosbudjettia.

Resaco on hakukoneoptimoinnin kumppanisi Jyväskylässä

Oletko etsimässä ensimäissä ensimmäistä tai uutta hakukoneoptimoinnin kumppania Jyväskylässä?

Olet saapunut oikeaan paikkaan. Resaco on Suomen paras myyntiä kasvattava digimarkkinointitoimisto. Autamme asiakasyritystä sen myynnin koko arvoketjussa: ensigooglauksesta kaupan tekemiseen asti.

Haluatko tietää miten?
Resaco on täysin etätyöhön perustuva digitoimisto Jyväskylässä.

Resaco - digitoimisto Jyväskylässä

Resaco on myyntiä kasvattava digitoimisto, joka toimii etänä ja on valmis auttamaan sinua missä tahansa, missä tarvitaan lisää kauppaa!

Saat käyttöösi alan huippuosaajat sillä etätyömallilla tiimi muodostetaan parhaista osaajista asuinpaikkasta riippumatta.

Resacon kotipaikka on Rovaniemellä, mutta tiimimme työskentelee useilta paikkakunnilta ja eri maista tarjoten laajaa osaamista ja näkemystä siellä missä apuamme tarvitaan!
"Resaco näki meidät ja ymmärsi liiketoimintamme erityispiirteet,"
Markkinointipäällikkö,
Jouni Eskola
Yritys
Toimipisteet
Päätuote
Asiakkaat
Markkina
Haaste
Tunnin Kuva
30
Valokuvatuotteet
B2C & B2B
Suomi
Digitalisaatio
"Asiakasvirta on vauhdittunut, ja tämä on näkynyt päivittäisessä työssämme"
Hallinto & markkinointi,
Tiia Jääskö
Yritys
Toimipaikka
Päätuote
Toimiala
Asiakkaat
Markkina
Haaste
Polar Rengas
Rovaniemi
Rengasliike
Autokorjaamo- /huolto
BCB & B2B
Paikallinen + verkkokauppa
Sesonkien väliset ajat
"Valitsimme Resacon, koska he ymmärtävät aidosti myyntiprosesseja, mitä myynnissä tapahtuu ja miten sitä pitää palvella."
Toimitusjohtaja,
Juha Junttila
Yritys
Toimipaikka
Päätuote
Toimiala
Asiakkaat
Markkina
Haaste
Winno Energy
Helsinki
Lämpövoimalat
Energiateollisuus
B2B
Kansainvälinen
Liidituotanto
"Ollaan tyytyväisiä tuloksiin. Tekemisestä on tullut ennustettavampaa ja viikottainen, säännöllinen raportiikka on meille tärkeää."
Myyntijohtaja,
Sakari Junes
Yritys
Toimipaikka
Päätuote
Toimiala
Asiakkaat
Markkina
Haaste
Moontalk
Oulu
Mobiilivaihde
SAAS
B2B
Suomi
Liidituotanto

Hakukoneoptimointi on maratoonin ja sprintin yhdistelmä

Ensimmäiset tulokset: Tyypillisesti hakukoneoptimoinnin ensimmäiset tulokset voivat näkyä 3-6 kuukauden kuluessa. Tämä ajanjakso voi vaihdella riippuen kilpailutilanteesta ja nykyisestä verkkosivuston tilasta.

Säännöllinen optimointi: SEO ei ole kertaluonteinen toimenpide, vaan jatkuvaa optimointia vaativa prosessi. Jatkuvalla sisällön päivittämisellä ja teknisillä parannuksilla varmistetaan, että saavutetut tulokset pysyvät ja paranevat ajan myötä.

Kilpailutilanne: Kilpailluilla toimialoilla tulosten saavuttaminen voi kestää kauemmin, koska useat yritykset kilpailevat samoista hakusanoista. Tällöin saattaa kulua hieman pidempikin aika, ennen kuin merkittäviä parannuksia näkyy hakutuloksissa

Datan hyödyntäminen: Hakukoneoptimoinnin tehoa voi lisätä hyödyntämällä dataa ja analytiikkaa. Seurantatyökalujen avulla voidaan jatkuvasti säätää strategioita ja varmistaa, että ne vastaavat muuttuvia markkinatrendejä ja hakukoneiden algoritmimuutoksi.

Jyväskylä – Onnistunut hakukoneoptimointi vaatii oikean yhteistyökumppanin

Nopeat ja mobiiliystävälliset sivut ovat välttämättömiä.
Hakukoneet arvostavat korkealaatuista, relevanttia ja ajantasaista sisältöä.

Me Resacolla ymmärrämme mitä hakukoneoptimointi vaatii nyt  ja tulevaisuudessa. Hakukoneoptimointi (SEO) on dynaaminen ja jatkuvasti kehittyvä ala. Tulevaisuudessa menestyvä SEO-strategia edellyttää paitsi nykyisten parhaiden käytäntöjen hallintaa myös kykyä ennakoida ja mukautua tuleviin muutoksiin. Tämä tarkoittaa esimerkiksi tekoälyn ja koneoppimisen hyödyntämistä avainsanatutkimuksessa ja käyttäjäkäyttäytymisen analysoinnissa, mikä mahdollistaa entistä tarkemman ja personoidumman sisällön luomisen.

Lisäksi tekninen SEO on yhä tärkeämmässä roolissa. Nopeat ja mobiiliystävälliset sivustot ovat välttämättömiä, sillä hakukoneet, kuten Google, antavat yhä enemmän painoarvoa käyttäjäkokemukselle. Tämä tarkoittaa sivuston rakenteen ja navigoinnin optimointia, sivunopeuden parantamista sekä turvallisuuden varmistamista SSL-sertifikaattien avulla.

Sisällöntuotanto ja sen optimointi ovat myös avainasemassa. Hakukoneet arvostavat korkealaatuista, relevanttia ja ajantasaista sisältöä. Me Resacolla panostamme sisällön jatkuvaan tuottamiseen ja kehittämiseen, varmistaen, että se vastaa sekä kohderyhmän tarpeisiin että hakukoneiden vaatimuksiin. Tämä sisältää muun muassa pitkämuotoisten artikkeleiden kirjoittamisen, visuaalisten elementtien käytön ja sisällön monikanavaisen jakelun​.

Tulevaisuuden SEO vaatii myös paikallisen hakukoneoptimoinnin hallintaa, kuten esimerkiksi Jyväskylässä. Paikallisten hakutulosten merkitys kasvaa jatkuvasti, ja yritysten on optimoitava profiilinsa paikallisissa hakemistopalveluissa, kuten Google My Business, varmistaakseen näkyvyytensä paikallisissa hakutuloksissa. Tämä on erityisen tärkeää yrityksille, jotka toimivat fyysisissä sijainneissa ja palvelevat paikallista asiakaskunta.

Nämä ja monet muut seikat ymmärtäen voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun ja auttaa heitä saavuttamaan pitkäaikaisen menestyksen digitaalisessa maailmassa.

Joten... Jyväskylä – Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin saralla?

Usein kysytyt kysymykset hakukoneoptimointi - Jyväskylässä

Hakukoneoptimointi (SEO) on prosessi, jolla parannetaan verkkosivuston näkyvyyttä hakukoneiden tuloksissa. Tämä saavutetaan optimoimalla sivuston sisältöä ja rakennetta, jotta se vastaa paremmin käyttäjien hakukyselyihin.

SEO on tärkeää, koska se auttaa lisäämään verkkosivuston liikennettä ja parantamaan brändin näkyvyyttä. Parempi näkyvyys hakutuloksissa voi johtaa lisääntyneisiin asiakaskontakteihin ja myyntiin.

Avainsanatutkimus auttaa ymmärtämään, mitä termejä potentiaaliset asiakkaat käyttävät etsiessään tuotteita tai palveluita. Tämä tieto mahdollistaa sisällön optimoinnin näiden avainsanojen ympärille, mikä parantaa hakukonenäkyvyyttä.

Tekoäly muokkaa hakukoneoptimointia mahdollistamalla tarkemman avainsanatutkimuksen ja käyttäjäkäyttäytymisen analysoinnin. Se auttaa ennakoimaan markkinatrendejä ja parantaa SEO-strategioiden tehokkuutta.

Laadukas ja kohdennettu sisältö on olennainen osa hakukoneoptimointia. Hyvin optimoitu sisältö parantaa sivuston sijoitusta hakukoneissa ja houkuttelee enemmän kävijöitä.

Paikallinen hakukoneoptimointi (Local SEO) on prosessi, jolla parannetaan verkkosivuston näkyvyyttä paikallisissa hakutuloksissa. Tämä sisältää toimenpiteitä, jotka auttavat yrityksiä näkymään, kun käyttäjät etsivät palveluita tai tuotteita tietyltä maantieteelliseltä alueelta kuten esimerkiksi haulla autokorjaamot + Jyväskylä. Paikallinen hakukoneoptimointi sisältää esimerkiksi Google My Business -profiilin optimoinnin, paikallisten avainsanojen käytön ja positiivisten asiakasarvostelujen hankkimisen.

Google My Business (GMB) -profiilin optimointi on keskeinen osa paikallista hakukoneoptimointia. Optimoitu GMB-profiili auttaa yritystä näkymään Google Mapsissa ja paikallisissa hakutuloksissa. Tärkeitä toimenpiteitä ovat esimerkiksi ajankohtaisten ja tarkkojen tietojen, kuten aukioloaikojen, osoitteen ja puhelinnumeron, lisääminen. Lisäksi aktiivinen profiilin hallinta, kuten päivitysten ja kuvien lisääminen sekä asiakkaiden kysymyksiin vastaaminen, parantaa näkyvyyttä ja houkuttelee asiakkaita​

Haluatko liittyä menestyvien
asiakkaidemme joukkoon?

Me emme jätä tarjousta yhteistyöstä, jos emme ole täysin varmoja, että onnistumme. Siksi kannattaa ottaa yhteyttä ja kokeilla.